Home Tatuaje litere chinezesti
Tatuaje litere chinezesti
Tatuaje Litere Chinezesti PDF Imprimare Email
Tatuaje litere chinezesti
Scris de andreibitculescu   
Miercuri, 23 Martie 2011 07:27
Incepand cu secolul XXI tatuarea literelor chinezesti este clasificata la nivel de arta, deoarece nu era simplu (inca nu este) sa desenezi cu exactitate. Acum 10 ani un numar mare de cunoscatori de tatuaje si litere chinezesti si-au facut aparitia testand, incercand modelele ce nu erau tocmai cele mai elaborate deoarece sursa de provenienta era una vasta.

In ultimii ani tatuarea a fost catalogata la nivel de trend, o moda care nu este tocmai o moda ar putea fi catalogata. Din momentul aparitiei internetului si raspandirii acestuia, tot ceea ce inseamna ocupatie dependenta sa ridicat simtitor. Daca pana acum arta de a tatua litere chinezesti era determinata de continutul sursei de informare din momen ce totul „sa mutat” pe internet aceasta arta a devenit mult mai populara.

Astazi intalnim multi oameni care au cel putin un exemplar din aceste tatuaje cu litere chinezesti pe diferite parti ale corpului. Practic nivelul de arta sa popularizat obligandu-ne sa-l numim trend si nu o arta deoarece acum totul se face automan. Numeni nu se mai oboseste facand ceva, cel putin la acest nivel al tatuajelor si literelor chinezesti.

Majoritatea adolescentilor poarta un model de tatuaj chinezesc considerand-se "corupti" de ideea de a purta un trend si de a impresiona prin orice mijloace. Multumita internetului si accesibilitatii sale totul sa transformat. Nu mai exista ceva ce nu stim, ci ceva ce nu stim inca. Modelele de tatuaje difera de preferinte si de persoana. Persoanele sigure pe ele isi fac un tatuaj permanent cu un simbol anume sau o denumire tradusa in chineza. Altele isi aleg modele mai simple insa sunt semi-permanente, ceea ce inseamna ca la un interval de 4 ani acea zona tatuata va putea fi decorata din nou.
 


Sondaje

Cunosti literele chinezesti?
 

Vizitatori Online

Avem 6 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com